Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturmasında Gözaltılar Devam Ediyor

diyarbakir’da-narin-guran-cinayeti-sorusturmasinda-gozaltilar-devam-ediyor
Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturmasında Gözaltılar Devam Ediyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncelleme:

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturması kapsamında, tutuklu amcasının eşi ile akrabaları gözaltına alındı. Narin Güran’ın cesedi, kaybolduktan 18 gün sonra bulundu. Soruşturma çerçevesinde toplamda 11 kişi tutuklandı.

AHMET ÜN

(DİYARBAKIR)Diyarbakır‘da Narin Güran‘ın öldürülmesini ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin’in tutuklu amcasının eşi H.G. ile akrabaları İ.K. ve Ş.K, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cansız bedeni 8 Eylül günü Eğertutmaz Deresi’nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürüyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen soruşturma kapsamında “Suç delillerini yok etmek” suçundan tutuklanan Narin’in amcası Fuat Güran’ın eşi H.G., cuma günü gözaltına alındı. Narin’in akrabaları olduğu öğrenilen İ.K. ve Ş.K. de pazar günü gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan H.G., İ.K. ve Ş.K. adliyeye getirilerek, soruşturmayı yürüten savcılar tarafından ifadeleri alınacak.

Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada daha önce annesi, ağabeyi, amcaları ve yakınlarının da bulunduğu 11 kişi tutuklanmıştı.

Yerel Haberler Narin Güran Soruşturma Diyarbakır Politika Cinayet 3-sayfa Güncel

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Soruşturmasında Gözaltılar Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!