gündem Reyting sonuçları açıklandı mı?

gundem-reyting-sonuclari-aciklandi-mi?
gündem Reyting sonuçları açıklandı mı?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler Bilgi Magazin Reyting sonuçları açıklandı mı? 15 Eylül dünün reyting sonuçları ile Total AB sıralamasında birinci kim oldu?

Her gün bir önceki güne ait ABC, AB ve Total sıralaması belli olurken dünün reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. Dün gündüz kuşağında birçok program izleyicisiyle buluştu. Akşam kuşağında ise birbirinden güzel yapımlar ekranlara geldi. Peki, 15 Eylül reyting sonuçları birincisi kim oldu? İşte dünün reyting sonuçları ile Total, AB sıralama birincisi olan yapım…

 Kaynak

Habertürk

Giriş: 16.09.2024 – 07:19 Güncelleme: 16.09.2024 – 07:19

ABONE OL

ABONE OL

1

15 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında Kim Bu Aile?, TRT 1’de Gönül Dağı, Show TV’de Kızılcık Şerbeti, Star TV’de de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, ATV’de Kim Milyoner Olmak İster?, NOW TV’de Kirli Sepeti, TV8’de ise MasterChef Türkiye yayınlandı. İzledikleri yapımların Total, AB sıralamasını öğrenmek isteyenler ‘’Dünün reyting sonuçları açıklandı mı?’’ sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 15 Eylül reyting sonuçları sıralaması…

2

15 EYLÜL 2024 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Her Pazar günü televizyon ekranlarında birçok dizi, film, program izleyicilerle buluşuyor. Bu yapımların izlenme oranları medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

15 Eylül 2024 reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Dünün AB ve Total sıralaması belli olduğunda haberimize eklenecektir.

3

15 EYLÜL 2024 PAZAR TOTAL REYTİNG SIRALAMASI

gündem Reyting sonuçları açıklandı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

sondakika-haberleri.net SONDAKİKA . SON DAKİKA . HABERLERİ . HABERLER . SPOR . MAGAZİN . GUNDEM . EĞİTİM . DİZİ . ANKARA , İSTANBUL . İZMİR . DİYARBAKIR . MERSİN ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!